Lys, hvordan og når du vil

Dag-natt-kombinasjonen fra DUETTE® kubeplissé

Mykt og jevnt lysinnfall om dagen – pålitelig formørkningen om natten, fritt for forstyrrende lysstimulanser utenfra: De fleste systemene for vinduer og glassdører er ikke laget for disse kravene. Intet problem for dag-natt-kombinasjonen fra DUETTE® kubeplissé.

Lys (ved sterkt lysinnfall)
Mørk (avskjermer lys effektivt)

DUETTE® flippkino

Dag-natt-kombinasjonen fra DUETTE® kubeplissé tilbyr deg mange muligheter for å iscenesette en individuell lysstemning. Eller gjøre dagen til natten. Vi har visualisert DUETTE® effekten for deg – i DUETTE® flippkinoen.
Disse og flere animasjoner finner du her.


Med dobbel kvalitet dag og natt

I faghandelen finnes tre forskjellige DUETTE® stoffkvaliteter: transparent, halvtransparent og mørk. Dag-natt-kombinasjonen består ev en transparent eller halvtransparent DUETTE® kubeplissé med en DUETTE® kubeplissé av lysgjennomtrengelig stoff. Begge kan betjenes komfortabelt med et håndgrep og innstilles trinnløst. Dag-natt-kombinasjonene fra DUETTE® kubeplissé tilbyr den perfekte løsningen for alle krav.

  • Om dagen sørger den transparente eller halvtransparente DUETTE® kubeplisséen for mykt, blendingsfritt lys, og dermed for en komfortabel lysstemning. Dessuten beskytter den mot påtrengende blikk utenfra.
  • Om natten skjermer DUETTE® kubeplisséen også for lys f.eks. fra gatebelysningen. Ved konfeksjonering etter mål sørger den med sideskinner, som er valgfrie, for en tilnærmet komplett formørkning.

Verdiøkning av bolig- og hvilerom

Dag-natt-kombinasjonene fra DUETTE® kubeplissé kan enda mer. Og dette ikke bare i sove- og hvilerom.

  • Den som jobber om natten, og som vil hvile ut om dagen, setter spesielt stor pris på formørkningsfunksjonen. Nattarbeidere kan dermed ganske enkelt omgjøre i sitt hvilerom dagen til natten, og ta igjen den nødvendige søvnen i nesten fullstendig mørke.
  • Den som trenger middagsluren eller setter pris på stillheten om dagen, kan også i oppholdsrom sørge for den nødvendige formørkningen. Uansett om på barnerommet eller i stua, det forstyrrende lyset forblir ute om du ønsker det.
  • Med dag-natt-kombinasjonene fra DUETTE® kubeplissé kan lysømfintlige mennesker til enhver tid regulere hvor lyst det skal være i rommene deres.

Intimsfære når du vil ha det

Innsyn utenfra er ofte ikke bare forstyrrende. Avhengig av situasjonen kan det såre intimsfæren. DUETTE® kubeplissé kan reguleres oppover eller nedover, og beskytter på denne måten mot pågående innsyn utenfra.

Om i soverommet, på badet, i stua eller barnerommet – dvs. overalt der din intimsfære er viktig – tilbyr DUETTE® kubeplissé en elegant og skreddersydd løsning. Graden av diskresjonen bestemmer du helt individuelt takket være de forskjellige stoffkvalitetene fra transparent til ugjennomsiktig.

Spesielt fleksible viser seg også her dag-natt-kombinasjonene. Kombinasjonen av transparent og ugjennomsiktig DUETTE® kubeplissé kan reguleres oppover og nedover, og tillater kun så mye innsyn i rommet, som du virkelig vil.


DUETTE® kubeplissé dag-natt-kombinasjonene

Forskjellige stoffkvaliteter tilbyr mangfoldige muligheter til å øke verdien av dine personlige velværerom. DUETTE® kubeplissé overbeviser med design og funksjon samtidig. Få en rådgivning av din DUETTE® fagforhandler!