Formørkning av sove- og barnerom

Dekorativ DUETTE® kubeplissé i stedet for enkel mørkleggingsrullegardin

Et rom kan mørklegges på forskjellig måter: med klassiske vindusskodder, rullegardin-systemer inne og ute, tradisjonelle gardiner, rullegardiner og sjalusier eller moderne plisségardiner.

Avhengig av valgt stoffkvalitet kan det oppnås en veldig høy grad av mørklegging med DUETTE® kubeplisséene. Tre forskjellige stoffkvaliteter finnes: transparent, halv-transparent eller mørk. Med Dark-stoffene oppnår du tilnærmet 100 % mørklegging. Et ekstra sjikt på innsiden av DUETTE® kubeplisséen, og en produksjon etter mål, valgfritt med avskjermende sideskinner, slipper på denne måten nesten intet dagslys gjennom. De lysgjennomtrengelige tekstilene skaper en ideal atmosfære for å slappe av, ikke bare i dine hvile- og soverom.

Fordeler:
  • enkel lysregulering
  • effektiv lys- og innsynsskjerming i sove- og barnerommet
  • ingen forstyrrende lyspunkter på grunn av snorer på innsiden
  • pålitelig mørkleggingsørger for et behagelig soveklima

I motsetning til tradisjonelle systemer, finnes det ved DUETTE® kubeplissé ingen forstyrrende lyspunkter på gulv, vegg eller møbler. Spennsnorer og andre tekniske komponenter blir plassert inne i tolags-plisséen. Også utseendemessig, blir det en stor forbedring!


DUETTE® effekten overbeviser

Her viser vi deg i tre trinn hvordan dag-natt-kombinasjonen til DUETTE® kubeplissé mørklegger et rom – fra den myke lysreguleringen til den nesten fullstendige mørkleggende. Prøv det – et klikk på det respektive symbolet er nok.

I praksis kan dag-natt-kombinasjonen fra DUETTE® kubeplissé selvfølgelig reguleres trinnløst. Opplev det hos din DUETTE® fagforhandler!


Øk mørkleggingspotensialet nå

Også monteringsmåten spiller en viktig rolle for mørkleggingen: Jo nærmere DUETTE® kubeplisséenn monteres på vinduet, jo mindre blir lysinnfallet gjennom lysslissene på vinduskarmen.


Effektiv mørklegging for sunn søvn

DUETTE® kubeplisséer er ikke bare en elegant dekorasjon på soveromsvinduer. Med mørkleggingen sørger du for god nattesøvn eller en avslappende middagslur. Mange mennesker er lysømfintlige, og trenger mørke i sine rom for å kunne sove. På denne måten svekker ingen lysstimulanser søvnfasene.

Forøvrig kan DUETTE® kubeplisséer også brukes som mørkleggingsanlegg for store vindusflater. I tillegg er de energibesparende, reduserer om sommeren effektivt solens innvirkning på vinduet, og beskytter mot nysgjerrig innsyn.

Ved hjelp av DUETTE® energibesparelseskalkulatoren regner du ut ditt personlige energibesparelsespotensial.


Rolig søvn for dine barn

Design barnerommet ved hjelp av DUETTE® kubeplissé for å oppnå en avslappende hvileoase for de små. Det finnes modeller, som ikke trenger snorer i barnas rekkevidde, og som dermed gjør DUETTE® kubeplisséene barnesikre iht. EN 13120. Spør din DUETTE® fagforhandler!

Derfor er de perfekte for hvert rom der barn oppholder seg eller leker. Men også i hvert ungdomsrom blir DUETTE® kubeplisséer, takket være trendfarger og strukturmangfold, til et dekorativt blikkfang.