FAQ

Ofte stilte spørsmål


Kjøp & mønstre

Inntil hvilken vindusbredde kan jeg få DUETTE® kubeplissé?

Din fagforhandler gir deg gjerne råd om størrelse, former og stoffkvaliteter. Du finner den i nærheten av deg via vårt fagforhandlersøk.

I hvilke farger kan jeg få DUETTE® kubeplissé?

Det aktuelle fargeutvalget presenterer DUETTE® fagforhandleren i nærheten av deg gjerne personlig. Du finner den via vårt fagforhandlersøk.


Egenskaper & funksjoner

Hvorfor et DUETTE® kubeplissé egnet som lysskjerming?

DUETTE® stoffene sørger med sin kubestruktur for et dobbelt lysfilter. Resultatet er et spesielt mykt og jevnt lysinnfall. Teknikken innenfor hindrer forstyrrende lyspunkter. Mer om det kan du lese under lysskjerming.

Hvorfor er DUETTE® kubeplissé egnet som lyddemping?

Med sine lydabsorberende egenskaper forbedrer den romakustikken. Fraunhofer-Instituttet for bygningsfysikk (IBP) bekrefter i sin studie en effektiv lyddemping på inntil 45 %. Mer om det kan du lese under romakustikk.

Kan det spares energi effektivt med DUETTE® kubeplissé?

Den enestående klimasonen fra DUETTE® kubeplissé virker også om vinteren som et naturlig luftpolster. Fraunhofer-Instituttet bekrefter inntil 46 % mindre varmetap på vinduet. Dette muliggjør en oppvarmingsbesparelse på inntil 51%. Mer om det får du vite under energibesparelse og med vår energibesparelseskalkulator.

Beskytter DUETTE® kubeplissé mot varme?

DUETTE® kubeplissé reduserer om sommeren varmeopptaket på vinduet med inntil 78 %, og beskytter dermed effektivt mot varme.

Mer om det kan du lese under solskjerming.

Er DUETTE® kubeplissé også egnet for barnerommet?

DUETTE® kubeplisséer er utstyrt med barnesikre betjeningssystemer. Ved fagmessig riktig montering tilbyr de høyeste sikkerhet iht. til EU-norm 13120. Mer om det kan du lese under Betjeningskomfort & sikkerhet.


Teknikk & pleie

Hvordan rengjør jeg DUETTE® kubeplissé ved mindre tilsmussinger?

Siden DUETTE® kubeplissé finnes i mange stoffkvaliteter og med forskjellig teknikk, er rengjøringen avhengig av modellen. Vanligvis er det nok å tørke over med en fuktig fille. Din fagforhandler leverer den individuelle pleieanvisningen for din modell.

Hvordan fjerner jeg større tilsmussinger fra DUETTE® kubeplissé?

Ved større tilsmussinger kan de fleste modellene – avhengig av stoffet og teknikken! – renses i et vannbad. Via fagforhandlersøket finner du DUETTE® fagforhandleren i nærheten av deg. Han gir deg gjerne råd om fagmessig rengjøring.

Hvordan festes DUETTE® kubeplissé på vinduskarmer?

Ved standardmonteringen benyttes festeklemmer som skrus inn i vinduskarmene. Men det finnes også andre monteringsmuligheter, klem- eller klebemuligheter. Din fagforhandler gir deg gjerne råd for den beste løsningen. Du finner den via vårt fagforhandlersøk.